Welke soorten mos kun je kiezen voor jouw Mosschilderij? Bekijk hier alle opties

Welke soorten mos kun je kiezen voor jouw Mosschilderij? Bekijk hier alle opties

Wil je je interieur opfleuren met een mos of jungle schilderij dat past bij jouw stijl en budget? Bekijk hier de mogelijkheden van Platmos, Rendiermos, mossenmix en meer! Elk type mos biedt een speciale uitstraling en we hebben zelfs budgetvriendelijke opties zoals Eco-mos. Perfect toch?

Ben je klaar om je interieur op te fleuren met een mos-schilderij? Dan heb je geluk, want er zijn verschillende soorten mos die elk een unieke uitstraling en sfeer brengen. Van stoer en wild tot strak en elegant, elk type mos heeft zijn eigen charme. Laten we eens duiken in de mogelijkheden en ontdekken welk mos jouw kunstwerk kan maken!

 

1. Eco-Mos: Stoer en Wild

Eco-mos is niet alleen een top keuze voor wie van een stoere, wild ogende uitstraling houdt, maar het is ook vriendelijk voor je budget. Het Eco rendiermos heeft een hoogte van ongeveer 20-30 mm en bestaat uit een mix van drie verschillende kleuren zonder de gebruikelijke 'moskopjes'. 

 

 

2. Platmos: Strak en Rustig

Voor een strakke, rustige uitstraling is Platmos de perfecte keuze. Dit mos heeft een hoogte van ongeveer 20-30 mm en biedt een gelijkmatige, platte structuur zonder veel diepte. Ideaal als je op zoek bent naar een subtiele, elegante touch die een rustige sfeer aan je ruimte toevoegt. Het is de go-to optie voor een minimalistische look.

  

 

3. Rendiermos: Klassiek en Kleurrijk

Rendiermos is een tijdloze keuze en past perfect in ieder interieur. Met een hoogte van 60-70 mm en een struikvormige, holle structuur, voegt het mooie textuur en diepte toe. Wat echt bijzonder is, is dat we dit mos in meer dan 40 kleuren kunnen aanbieden! Dus als je een specifieke tint zoekt om je kunstwerk af te maken, hebben we wat je nodig hebt.

 

 

4. Mossenmix: Avontuurlijk en Uniek

Waarom je beperken tot één soort mos als je ook een mix kunt hebben? Onze mossenmix met een hoogte van 40-70 mm, combineert rendiermos, bolmos en platmos voor een natuurlijk en veelzijdige uitstraling. Het is de perfecte keuze als je op zoek bent naar iets unieks en aanpasbaar aan je specifieke stijl of kleurenschema. 

 

 

5. Jungle: De Groene Oase

Droom je van een weelderige, groene jungle in je huis? Onze jungleschilderijen hebben een diepte van 70-150 mm en bieden een overvloed aan planten, varens, bladeren en mossen. Het is alsof je een stukje tropisch paradijs in je woonkamer hebt! Voor de ultieme natuurlijke uitstraling kun je zelfs houten details zoals schors of kurk toevoegen. We hebben nog veel meer leuke natuurelementen die we hierin kunnen verwerken. 

 

 

6. Bolmos: Textuur en Diepte

Hou je van textuur? Dan is Bolmos iets voor jou. Dit soort mos heeft een bolvormige structuur die veel diepte en variatie toevoegt aan je schilderij. Het is perfect voor wie een chique en interessante uitstraling zoekt die echt opvalt.

 

Standaard Stijlen en Maatwerk

We hebben een uitgebreide selectie van exclusieve stijlen op onze webshop staan, zodat je direct een idee kunt krijgen van wat er mogelijk is. Maar als je iets anders in gedachten hebt of graag een type mos of kleur wilt laten aanpassen, laat het ons gerust weten! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.