HOERA, WIJ BESTAAN 10 JAAR als dé mosschilderij specialist en bij elke bestelling van een mosschilderij krijg je nu een GRATIS ECO DIY-pakket! Zie de blog voor meer info.

Vier het 10-jarig jubileum van Moswens met een speciale actie!

Vier het 10-jarig jubileum van Moswens met een speciale actie!

Bij Moswens hebben we iets bijzonders te vieren: We bestaan 10 jaar! Dit is een geweldige mijlpaal voor ons, en om dit te vieren hebben we een speciale actie voor al onze klanten. Ter ere van ons 10-jarig jubileum geven we bij een bestelling van een mosschilderij een GRATIS diy ECO doe-het-zelf pakket weg!

Wat zit er in het DIY-pakket?

Ons DIY eco doe-het-zelf pakket biedt jou de kans om zelf creatief aan de slag te gaan. Hier is wat je kunt verwachten in het pakket:

  • Houten basis in de vorm van een cirkel: Een stevige cirkel waarop je het mos kunt bevestigen.
  • 3 kleuren ECO-mos: Variatie in moskleuren voor een uniek en levendig ontwerp. Je kunt spelen met de verschillende tinten om een prachtig en gevarieerd kunstwerk te maken.
  • Een potje lijm: Met deze lijm kan het mos bevestigd worden op de houten basis.
  • 1 paar handschoenen: Om ervoor te zorgen dat je schoon en comfortabel kunt werken, zit er een paar handschoenen in het pakket.
  • Handleiding: Een duidelijke stapsgewijze uitleg waarin wordt uitgelegd hoe je het mos op de basis cirkel kunt aanbrengen. Zo weet je precies wat je moet doen om je kunstwerk tot een succes te maken.

Mis deze actie niet!

Bestel nu jouw favoriete mosschilderij op Mosschilderij.nl en ontvang GRATIS ons DIY ECO doe-het-zelf mospakket. Deze actie is geldig in de hele maand oktober 2024. Plaatst dus deze maand nog jouw bestelling! Het is onze manier om jullie, onze gewaardeerde klanten, te bedanken voor 10 geweldige jaren!

Wij zijn benieuwd naar jullie eindresultaat, dus vergeet niet om het te delen op social media en Moswens te taggen!